Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 16:05

Πρώτο επίσημο βίντεο και single για τους Suicide Bond

Written by 

Το πρώτο επίσημο βίντεο για τους Suicide Bond είναι γεγονός. Ο λόγος για την οπτικοποίηση του νέου τους Single με τίτλο "Demons" το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το επίσημο προφίλ της μπάντας στο soundcloud.

Οι Suicide Bond με το "Demons", συνεχίζουν αυτό που άρχισαν πριν από 9 μήνες, να φτιάχνουν δηλαδή ηχητικές ταινίες (τρόμου και φαντασίας) μικρού μήκους. Με γνώμονα αυτό το concept, οι στίχοι αποτελούν το σενάριο ενώ τα ηχητικά τοπία, την σκηνοθεσία. Η μίξη και το mastering (τα οποία ανέλαβε ο Ηρακλής Βλαχάκης) αποτελούν το αντίστοιχο μοντάζ.  

Το πρώτο βίντεο της μπάντας δημιούργησαν η Ναστάζια Τέρζογλου με την Miss Zombiedust και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Τέλος, στο παρόν link μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το "Demons" αλλά και το b-side track του single με τίτλο "Grey State"

Οι Suicide Bond αποτελούνται από τον Αντώνη Κωνσταντάρα (πρώην Le page, Phoenix Catscratch, Strawberry Pills) και τον Κωνσταντίνο Κύρτση.

H παρουσίαση του single θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαΐου στο Boiler (Βαλαχλάβα 9, Αθήνα) όπου η μπάντα θα παίξει ζωντανά μαζί με τον Pan Pan. Στην παρουσίαση θα υπάρχουν και physical copies (κασέτες & mini cd's) του single.  

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα