Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 15:05

OUTLOUD: Δείτε το teaser video από το νέο best-of album τους

Written by 

Το επίσημο teaser video από το νέο best-of album τους έδωσαν στη δημοσιότητα οι hard rockers OUTLOUD. Το "Destination: Overdrive", όπως τιτλοφορείται, κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα μέσω της ROAR! Rock of Angels Records, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο στις 23 Οκτωβρίου 2015 και θα συμπεριλαμβάνει τα καλύτερα κομμάτια της μέχρι τώρα πορείας του σχήματος, καθώς και μια διασκευή-έκπληξη στο pop hit "I'm So Excited" των Pointer Sisters.

Δείτε το video:

 

Όπως μας έχουν συνηθίσει και στο παρελθόν, οι OUTLOUD πρόσφατα έδωσαν στη δημοσιότητα μία διασκευή που... θα διχάσει, συνοδευόμενη από ένα εξαιρετικό video αλλά και από τις γνωστές υψηλού επιπέδου τεχνικές και μουσικές ικανότητες του σχήματος. 

Το τραγούδι είναι το pop hit ISo Excited των The Pointer Sisters, του οποίου η αυθεντική εκτέλεση συμπεριλαμβάνεται στο So Excited!” album τους του 1982, ενώ η διασκευή συμπεριλαμβάνεται στο νέο best-of album των OUTLOUD, με τίτλο Destination: Overdrive, που έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, ενώ η κυκλοφορία του στην Ευρώπη αναμένεται για τις 23 Οκτωβρίου 2015.

Δείτε το εδώ: 

 

Ακολουθήστε την εταιρεία και το συγκρότημα στις σελίδες τους, για ακόμη περισσότερες ενημερώσεις, που επίκεινται στο προσεχές διάστημα:

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα