Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 14:52

Lower Cut: Νέο τραγούδι - Νέο video!

Written by 

Δελτίο τύπου

Οι Lower Cut, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους ψηφιακό single “Ocean” από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους στην εταιρεία Puzzlemusik, σε παραγωγή Αλεξ Μπόλπαση. Προπομπός του, ένα diy video, γυρισμένο στους δρόμους της Αθήνας.

Ο ήχος των Lower Cut αλλάζει, γίνεται πιο πηγαίος και ηλεκτρισμένος αντανακλώντας την αγάπη της μπάντας στον κιθαριστικό θόρυβο. Το “Ocean” θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στο τέλος Μαΐου, ενώ μπορείτε να το ακούσετε στις live εμφανίσεις της μπάντας στις 9 Απριλίου στο Ρομάντσο στην Αθήνα και στις 16 Απριλίου στο 8ball στη Θεσσαλονίκη, παρέα με τους Mani Deum και τους Jane Doe.

Lower Cut – “Ocean” video link:

Οι Lower Cut είναι ένα ενεργό συναυλιακά συγκρότημα που έχει εμφανιστεί σε πολλά από τα live stages της Αθήνας. Η μουσική τους κινείται στον ευρύτερο χώρο του alternative, με σαφείς προεκτάσεις στην dream rock/shoegaze/post σκηνή. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Off my Head”  τον Οκτώβριο του 2014 στην εταιρεία Puzzlemusik. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά.

Τους Lower Cut αποτελούν οι: Ειρήνη Αργύρη (φωνή), Βαγγέλης Σταυρουλάκης (κιθάρα), Αλέξανδρος Δαρμής (πλήκτρα, samples, programming), Γιάννης Ευθυμίου (μπάσο, πλήκτρα, programming) και Βασίλης Μπάλδος (ντραμς).

Περισσότερες πληροφορίες για τους Lower Cut:

facebook.com/LwrCt

youtube.com/user/LwrCt

Ocean digital single by Lower Cut κυκλοφορεί σε i-tunes, Spotify, Deezer και τις κυριότερες ψηφιακές πλατφόρμες ανά τον κόσμο στο τέλος Μαίου από την Puzzlemusik.

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα