Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 16:32

Νέο βίντεο από τους Poem

Written by 

Δελτίο τύπου

Οι Αθηναίοι alternative / prog metallers Poem έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο σε σειρά official video, από την τελευταία τους δισκογραφική κυκλοφορία Skein Syndrome (ViciSolum, 2016). Το video είναι για το τραγούδι Weakness” (μία από τις πιο δυνατές στιγμές του album) και αποτελεί προπομπό για τη ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος στην Αθήνα την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στο ΙΛΙΟΝ Plus (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα).

Μπορείτε να το δείτε εδώ:


Η σκηνοθεσία και το μοντάζ του video έγιναν από τον Χάρη Κουντούρη (HK Visual Creations) και η κινηματογράφηση από τον ίδιο και τον Πάνο Τζωρτζάκη (FubART P&V) ενώ συμμετέχει σε αυτό ο ηθοποιός Θανάσης Νάκος.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη προσεχή συναυλία των Poem στην Αθήνα μπορείτε να μάθετε στο event page της εκδήλωσης στο facebook: www.facebook.com/events/349235555426046

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Poem (www.poemband.com) και ακολουθήστε τους στο facebook (www.facebook.com/PoemOfficial) για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς ζωντανές εμφανίσεις και λοιπές δραστηριότητες του σχήματος.

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα