Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 13:31

Νέο βίντεο από τους TripNote

Written by 

 Δελτίο τύπου

Το 2018, οι TripNote, κυκλοφόρησαν το τρίτο τους άλμπουμ με όνομα "Distance". Ένας δίσκος διαφορετικός σε ήχο και ύφος από τα προηγούμενα δύο άλμπουμ, "TripNote EP" και "Nomadic Mind", το 2014 και 2015 αντίστοιχα. Ήχος σκοτεινός, επηρεασμένος από την ευρωπαϊκή melodic hardcore σκηνή, με το λυρικό στοιχείο να βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο ύφος, με την απογοήτευση και την απόγνωση να κυριαρχούν. Ο χαοτικός ήχος της κιθάρας, το χοντροκομμένο άκουσμα του μπάσου, σε συνδυασμό με τα δυναμικά κρουστά και τα φωνητικά σε emotional screamo ένταση, έρχονται να υπερθεματίσουν τα συναισθήματα που εκλύονται.

Οι TripNote παρουσίασαν τον δίσκο τους στα τέλη του 2018 μέσω του χειμερινού τους Τhe "Distance" Tour" σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κομοτηνής, Καρδίτσα, καθώς και μέσα από μια σειρά εμφανίσεων στα μέσα του 2019 στην Αθήνα και Βόλο.

Ένα χρόνο μετά, η μπάντα με αφορμή το "one year anniversary" από την μέρα παρουσίασης του δίσκου, κυκλοφόρησε και το πρώτο της video clip με μια σειρά πλάνων που βγήκαν μέσα από εκείνες τις μέρες με τον ήχο και την αίσθηση του τραγουδιού "At Others' Expense", με ασπρόμαυρο περιβάλλον με στιγμές και εικόνες που απαθανάτισε ο Ντίνος Ζιάκας, κιθαρίστας της μπάντας, μέσα από την κάμερα του. Κάθε εικόνα, το κάθε frame του βίντεο έχει νόημα ύπαρξης, ένα μήνυμα και μια συγκεκριμένη αισθητική. Τίποτα στο βίντεο δεν είναι τυχαίο.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά την μπάντα στα παρακάτω links:

https://tripnoteband.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/TripNoteathens

https://www.facebook.com/tripnoteathens

https://open.spotify.com/artist/tripnote

https://www.instagram.com/tripnote_band/

 

Οι TripNote είναι οι:

Φωνητικά: Άρης Ευσταθίου

Κιθάρα: Ντίνος Ζιάκας

Μπάσο: Πάνος Δουβάρας

Τύμπανα: Κώστας Ευσταθίου

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα