Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 14:51

VASSILINA: Ακούστε το νέο της τραγούδι BAD OMEN και δείτε το video clip

Written by 

Δελτίο τύπου

VASSILINA

Bad Omen
 

H VASSIŁINA παρουσιάζει το Bad Omen, το πρώτο single από το πρώτο προσωπικό της album, Fragments, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου από την Inner Ear.
H
VASSIŁINA έγραψε το Bad Omen κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown και ενώ ζούσε στο Λονδίνο, αντλώντας έμπνευση από τα περίεργα όνειρα που έβλεπε εκείνες τις μέρες και τις ψυχοσωματικές επιρροές της καραντίνας. Το κομμάτι συνοδεύεται από το video clip που σκηνοθέτησε ο Γρηγόρης Πανόπουλος, μία μαύρη κωμωδία εμπνευσμένη από τις cult ταινίες τρόμου της δεκαετίας του 70.

Βρείτε το Bad Omen σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!

 

Λίγα λόγια για τη VASSILINA

Mε καταγωγή από την Eλλάδα και βάση το Λονδίνο, η VASSIŁINA συνθέτει κομμάτια που εξισορροπούν αισθητικά στοιχεία της ποπ με σκοτεινές ηλεκτρονικές επιρροές. Έχοντας αναφορές από synth-pop και avant-pop, καθώς και από την post-punk της βρετανικής και γαλλικής σκηνής, παρουσιάζει στα live της ένα punk μελαγχολικό ηχοτοπίο.

Με έντονα reverb, delay, field-recordings και interactive visuals η VASSIŁINA ακροβατεί ανάμεσα στο χάος και στην dance σκηνή.

Τον Mάρτιο του 2018, κυκλοφόρησε το πρώτο της EP, “In-Sōma” και ακολούθησαν τα single “PAIN” και “Βlue House”. To 2019, ολοκλήρωσε δύο ευρωπαϊκές περιοδείες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Ιταλία.

Το άλμπουμ της “Fragments” θα κυκλοφορήσει απο την Inner Ear Records το 2021.

Soundgaze team

Fix your gaze on music!

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα