Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 09:02

FFS (ή αλλιώς Franz Ferdinand και Sparks)

Written by 

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για την απροσδόκητη συνεργασία των Σκωτσέζων (αλλά και λίγο δικών μας) Franz Ferdinand με τους πρωτοπόρους και ακούραστους Sparks υπό το όνομα FFS. Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του στις 8 Ιουνίου από την πάντα αξιόπιστη Domino. Το πρώτο πλήρες δείγμα της συνεργασίας αυτής με τίτλο 'Piss Off', το οποίο θα κλείνει τον δίσκο, μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Εμείς πάντως το βρίσκουμε αρκετά ενδιαφέρον, με την συνεισφορά των Sparks στο πείραμα να είναι εμφανέστατη. Ιδιαίτερα διασκεδαστικός είναι ο τρόπος που η μπάντα τραγουδάει χαρούμενα στο ρεφραίν “tell everyone to piss off tonight”! 

 

Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα