Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 06:35

Kim Gordon: Εικαστική έκθεση στην Αθήνα & συνεργασία με J. Mascis!

Written by 

Οι μουσικόφιλοι, ή μάλλλον όσοι ενδιαφέρονται για τα εικαστικά, δεν θα πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ζωντανή performance της Kim Gordon αυτήν την Παρασκευή (12/6) στο Μουσείο Μπενάκη. H παράσταση θα δοθεί στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης με τίτλο KIM GORDON - Design Office: Noise Name Paintings and Sculptures of Rock Bands that are broken up , η οποία περιλαμβάνει μία επιλογή από τα Noise Paintings της, καθώς και νέες δημιουργίες της ανήσυχης, πολυπράγμωνος καλλιτέχνιδας. Η έκθεση διαρκεί μέχρι τις 30 Αυγούστου, για όσους αρκούνται μονάχα στα έργα της Gordon.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της τρίτης κυκλοφορίας των CONS EP της Converse, που φιλοξενεί κατά καιρούς απρόσμενες συνεργασίες μουσικών, η Gordon συνεργάστηκε με τον J. Mascis για το τραγούδι Slow Boy, το οποίο ακούτε εδώ . Αν δεν έχετε πατήσει ακόμη το link περιμένοντας, πριν δοκιμάσετε, να μάθετε από μας τι παίζεται σε αυτό το κομμάτι, βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Στα 3 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα του κομματιού οι δύο εμβληματικοί μουσικοί επιδίδονται σε μία punk ‘n’ roll επίθεση με κύρια όπλα ένα τείχος κιθαριστικού θορύβου και τα ορμητικά φωνητικά της Kim Gordon. Όχι κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα