Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 10:52

Τον Σεπτέμβριο η νέα δουλειά της Julia Holter

Written by 

Το φθινόπωρο, ως είθισται, οι δισκογραφικές εταιρίες προγραμματίζουν την κυκλοφορία των περισσότερων νέων άλμπουμ (συνήθως και των καλύτερων ή έστω των πιο γερών «χαρτιών» που διαθέτουν). Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα νέων κυκλοφοριών έχει προγραμματιστεί να βγει στην αγορά και η νέα δουλειά της αμερικανίδας τραγουδοποιού Julia Holter. Το επερχόμενο τέταρτο άλμπουμ της ονομάζεται Have You in My Wilderness και θα είναι διαθέσιμο στις 25 Σεπτεμβρίου μέσω της Domino Records, που διακρίνεται για το καλό γούστο της.

Ως τότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ακούσει ένα πρώτο δείγμα καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα το video για το κομμάτι Feel You.

 

Ακολουθεί το tracklsit:

01. Feel You

02. Silhouette

03. How Long?

04. Lucette Stranded on the Island

05.Sea Calls Me Home

06. Night Song

07. Everytime Boots

08. Betsy on the Roof

09. Vasquez

10. Have You in My Wilderness

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα