Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 10:47

Οι Electric Litany αρνούνται να παίξουν σε δυο πόλεις

Written by 

Το ελληνοβρετανικό συγκρότημα Electric Litany με ανακοίνωση τους στο facebook έκανε γνωστό ότι αρνείται να εμφανιστεί σε Πειραιά και Βόλο στο πλαίσιο της επερχόμενης περιοδείας του, λόγω των αποτελεσμάτων των τοπικών εκλογών. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αυτούσια την ανάρτηση της μπάντας:

«Μερικές σκέψεις καθώς εκτός από μπάντα είμαστε και άνθρωποι.
Στην ερχόμενη περιοδεία οι Electric Litany ΔΕΝ θα παίξουν σε Πειραιά και Βόλο λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων τα οποία έδειξαν ότι η πλειοψηφία των πολιτών σε αυτές τις 2 πόλεις αξίζουν τον μεσαίωνα που έχουν επιλέξει. Κουράγιο στη μειονότητα των υγιών ανθρώπων του Πειραιά και Βόλου.
Επίσης δηλώνουμε τον πλήρη αποτροπιασμό μας για τον κάθε ένα που ψήφισε τους Ναζί της Χρυσής Αυγής. Είστε όλοι πλέον γελοίοι μα και επικίνδυνοι. Κάθε ψήφος σας είναι και ένα μαχαίρι.»

Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη δήλωση του συγκροτήματος, που εξηγεί περαιτέρω την απόφαση τους και μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Electric Litany κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα θαυμάσιο νέο δίσκο, σε συνεργασία με τον μεγάλο Alan Parsons, την κριτική του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα