Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 07:24

Εντυπωσιακό καλλιτεχνικό line-up υποστήριξης για τον Bernie Sanders

Written by 

Ο υποψήφιος  για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2016 Bernard (“Bernie”) Sanders παρουσίασε λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών που δηλώνουν την υποστήριξή τους για την υποψηφιότητά του. Η συγκεκριμένη λίστα ξεπερνάει τα 120 ονόματα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και μερικά πολύ γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Η πραγματική δύναμη αυτής της κίνησης κρύβεται στην μουσική επιρροή που έχουν συγκεκριμένα άτομα προς το μουσικόφιλο κοινό όπως όλα τα μέλη των Red Hot Chili Peppers, ο Thurston Moore των Sonic Youth, o Jeff Tweedy των Wilco και ο Dan Campbell των The Wonder Years.

Άλλα ονόματα της λίστας υποστήριξης που ασκούν επιρροή είναι ο Jello Biafra των Dead Kennedys, ο Wayne Kramer των MC5, o David Crosby των Byrds και των Crosby, Stills & Nash, o Serj Tankian των System of a Down, ο Chris Shiflett των Foo Fighters, o γνωστός συνθέτης Hans Zimmer, o Greg Dulli των Afghan Whigs καθώς και o Lou Barlow των Dinosaur Jr και των Sebadoh.

Εκτός από τον χώρο της μουσικής, στην λίστα θα δει κανείς πρόσωπα από το χώρο  της υποκριτικής που επικρότησαν την υποψηφιότητα του “Bernie”, με σημαντικότερες αυτές του Will Ferrell,  του Danny de Vito, της Juliette Lewis και της Susan Sarandon.

Τέλος, ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και η ψήφος εμπιστοσύνης από τον συνιδρυτή της Apple, Steve Wozniak.

To σύνολο των καλλιτεχνών δημοσίευσε ένα μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Bernie Sanders δηλώνοντας τα εξής:

«Εμείς, οι υπογραφόμενοι καλλιτέχνες, μουσικοί και πολιτιστικοί ηγέτες της Αμερικής είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την υποστήριξη στο νέο όραμα για τη χώρα μας.

Πρόκειται για ένα όραμα που προωθεί μια προοδευτική οικονομική ατζέντα.

Ένα όραμα που δημιουργεί θέσεις εργασίας, αυξάνει τους μισθούς, προστατεύει το περιβάλλον και απομακρύνει την οικονομική διαφθορά από την πολιτική. Υποστηρίζουμε τον Bernie Sanders να πάρει το χρίσμα των δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Με εκτίμηση, οι καλλιτέχνες και οι πολιτιστικοί ηγέτες που στηρίζουν τον Bernie Sanders».

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα