Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 15:17

Η Róisín Murphy παρουσιάζει το νέο της video

Written by 

Πριν λίγους μήνες η Róisín Murphy επέστρεψε στη δισκογραφία με το τρίτο προσωπικό της άλμπουμ Hairless Toys (το οποίο, ομολογουμένως, δεν μας ενθουσίασε), οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά το θαυμάσιο Overpowered. Προκειμένου να διατηρήσει στην επικαιρότητα το δίσκο η Ιρλανδή τραγουδίστρια ετοίμασε ένα νέο βίντεο για το κομμάτι Unputdownable με το οποίο κλείνει η νέα της δουλειά και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η άλλοτε frontwoman των Moloko κατάφερε με το Hairless Toys να μπει στις υποψηφιότητες για το έγκυρο βρετανικό μουσικό βραβείο Mercury Prize. Ανάμεσα στους συνυποψήφιους της συναντάμε τον Aphex Twin, τους Florence & The Machine, τους Slaves και τους Wolf Alice. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στις 20 Νοεμβρίου.

 

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα