Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 12:44

Mogwai: Κυκλοφορία νέου δίσκου με τίτλο Atomic

Written by 

Οι Σκωτσέζοι Mogwai ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο Atomic, o οποίος αποτελείται από διασκευές των κομματιών που ηχογράφησε το συγκρότημα για το Soundtrack του Ντοκιμαντέρ “Storyville - Atomic: Living in Dread and Promise” με θέμα την πρώιμη περίοδο της πυρηνικής εποχής. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου, σαν ψέμα δηλαδή. Ήδη κυκλοφορεί το πρώτο κομμάτι της νέας δουλειάς του, που λέγεται U-235.

Στη συνέντευξη τύπου ο Stuart Braithwaite μίλησε για τον νέο δίσκο: «Το Atomic αποτελεί μια από τις πιο έντονες και ικανοποιητικές δουλειές που έχουμε κάνει σαν συγκρότημα. Από τότε που επισκεφτήκαμε  την Χιροσίμα για να παίξουμε στο Peace Park έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο θέμα.  Το τελικό αποτελέσμα, τόσο το ντοκιμαντέρ όσο και η  μουσική,  είναι αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι».

Η tracklist του Atomic

01 Ether
02 SCRAM
03 Bitterness Centrifuge
04 U-235
05 Pripyat
06 Weak Force
07 Little Boy
08 Are You a Dancer?
09 Tzar
10 Fat Man

Ακολουθεί το U-235


Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα