Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 10:06

Vinyl: Έκανε πρεμιέρα η σειρά των Mick Jagger και Martin Scorsese.

Written by 

Στις 15 Φεβρουαρίου έκανε τελικά πρεμιέρα η νέα σειρά του HBO με τίτλο VINYL, που αποτελεί το δημιούργημα του Mick Jagger και του Martin Scorsese, για την οποία είχαμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν κυρίως με αφορμή το ενδιαφέρον soundtrack.

H σειρά μας μεταφέρει στην Nέα Υόρκη των 70s και την μουσική βιομηχανία της εποχής.

Σε αυτήν παίζουν οι Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, J.C. MacKenzie, Birgitte Hjort Sørensen, Juno Temple, Jack Quaid και πολλοί ακόμα ηθοποιοί. Επίσης στην σειρά συμμετέχει και ο γιος του Mick Jagger, James Jagger o οποίος υποδύεται τον τραγουδιστή μιας punk μπάντας.

Ο ίδιος ο Mick Jagger παραδέχεται ότι ο λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει την σειρά ήταν το γεγονός ότι μια ταινία δεν μπορούσε να αποτυπώσει με λεπτομέρεια όλα αυτά που ήθελε να δείξει στη μεγάλη οθόνη (ούτε τριλογία δεν σου φτάνει Mick για να το καταφέρεις αυτό).

Σας προσφέρουμε μια πρώτη ιδέα από τα trailer της νέας σειράς.

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα