Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 08:52

Manic Street Preachers: Ηχογράφησαν κομμάτι για τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ουαλίας στο Euro 2016

Written by 

Together Stronger (C'mon Wales) είναι ο τίτλος του κομματιού που ηχογράφησαν οι Manic Street Preachers και θα ακολουθήσει την αποστολή και του φιλάθλους της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ουαλίας στα γήπεδα της Γαλλίας στο πλαίσιο του Euro 2016.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ουαλία προκρίνεται στη τελική φάση του Euro, ενώ η προηγούμενη συμμετοχή της σε διοργάνωση είναι αυτή του παγκοσμίου κυπέλλου το 1958 που είχε πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Σουηδίας, με την Βραζιλία να στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια κερδίζοντας την οικοδέσποινα 2-5 στον τελικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη πρεμιέρα της διοργάνωσης οι Ουαλοί αντιμετωπίζουν της Εθνική Αγγλίας και το πράγμα προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρον μέσα και έξω από το γήπεδο!!

Το κομμάτι ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά το συγκρότημα έχει γράψει ότι πιθανότατα από τις 20 Μαΐου και ύστερα θα είναι διαθέσιμα τόσο το τραγούδι όσο και το βίντεο που θα απεικονίζει τα μέλη της μπάντας και τα μέλη της Εθνικής Ουαλίας. Όλα τα κέρδη από το κομμάτι θα διατεθούν στο Princes Gate Trust και το Tenovus Cancer Care.

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κίνηση από πλευράς Manic Street Preachers που θέλουν να τιμήσουν την καταγωγή τους, αλλά και να συνδέσουν το όνομά τους με αυτή την ιστορική πρώτη συμμετοχή της ομάδας στα τελικά του Euro.

Αφού δεν έχουμε ακόμη το κομμάτι ούτε βέβαια και θα σας δείξουμε τα γκολ της Ουαλίας στους προκριματικούς, θα σας αποζημιώσουμε με δύο τραγούδια των Manic Street Preachers.

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα