Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 10:37

Και έτσι ξαφνικά, νέα κομμάτια από τους National!

Written by 

Η αγαπημένη αμερικάνικη μπάντα Τhe National  έπαιξε για πρώτη φορά δημοσίως δυο νέα κομμάτια της. Αυτό έγινε στις 3 Ιουνίου 2016στo πλαίσιo ενός φιλανθρωπικού show για Σύριους μετανάστες, με τίτλο Welcome To Hamilton. Το show είχε σκοπό την συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας προς νέους από τη Συρία που έφτασαν στην πόλη του Χάμιλτον, στο Οντάριο.

Κατά τη διάρκεια του set ο Matt Berninger και η μπάντα του έπαιξαν δύο νέα κομμάτια, τα Hague Blue και The Day I Die, το δεύτερο εκ των οποίων βιντεοσκόπησε ένας fan και μπορείτε να δείτε εδώ:

Ολόκληρο το πολύ καλό setlist της εμφάνισης βρίσκεται παρακάτω:

Setlist:
Bloodbuzz Ohio

I Need My Girl
Peggy-O
Pink Rabbits
Hague Blue
The Day I Die
About Today
Fake Empire
Terrible Love

Encore:
Vanerlyle Crybaby Geeks

Πιθανολογείται ότι η μπάντα έχει στα σχέδια της την κυκλοφορία νέου δίσκου, που θα είναι ο διάδοχος του Trouble Will Find Me του 2013, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Περιμένουμε με ανυπομονησία και το δίσκο αλλά και πιθανή έλευση τους στη χώρα μας.

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα