Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 11:05

O Ozzy δεν είναι έτοιμος για σύνταξη

Written by 

Ο 67χρονος Ozzy Osbourne δηλώσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Billboard.com «δεν είμαι εγω αυτός που θέλει να αποσυρθεί, αλλά οι Black Sabbath. Εγώ θα συνεχίσω τα δικά μου». Με αφορμή το «The End Tour” με το οποίο θα κλείσουν τον κύκλο της τεράστιας καριέρας τους, ο Ozzy είπε ακόμα: «O Tony Iommi θέλει να κάνει 80 συναυλίες. Κάνουμε 80 συναυλίες. Δεν είναι αρκετές. Δε θα με πείραζε να επεκτείναμε την περιοδεία για μερικές ακόμα συναυλιες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δε θα μπορέσουν να μας δουν, αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο τελικά».

Παρ’όλα αυτά δε σχεδιάζει να απομακρυνθεί από τη μουσική  και τα live: «Το να είμαι ο Ozzy Osbourne solo ξανά δεν είναι δουλειά, είναι πάθος. Είναι αγάπη. Είναι η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη σχέση αγάπης της ζωής μου».

Η γυναίκα του ωστόσο, Sharon, που επιβλέπει την καριέρα του παρά τα προβλήματα που είχαν στο γάμο τους, πιστεύει πως ο άντρας της πρέπει να αποσυρθεί. «Δεν πρόκειται να γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο, αλλά πλησιάζει. Δε θέλω ο Ozzy να τραγουδάει το Crazy Train στα 75. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να φεύγεις πριν τα 70, να φεύγεις όσο είσαι ακόμα στην κορυφη.”

Οι δύο τελευταίες συναυλίες των Black Sabbath θα δοθούν στις 2 και 4 Φεβρουαρίου 2017 στην πόλη τους, το Birmingham.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα