Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 12:44

Αποκαλύψεις (;) για το νέο άλμπουμ των Tool από τον Buzz Osborne

Written by 

Ως μουσικό site θα έπρεπε να δοξάζουμε τους Tool γιατί μας έχουν προσφέρει ατελείωτο υλικό για την ύλη μας (ως μουσικόφιλοι έτσι κι αλλιώς θα τους τιμάμε αιωνίως για τα αριστουργήματα που μας έχουν χαρίσει). Για όσους τυχόν ζούσαν σε κάποια σπηλιά ή έλειπαν σε διαγαλαξιακό ταξίδι τα τελευταία 10 χρόνια, να ενημερώσουμε ότι οι Tool κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ 10,000 Days το Μάιο του 2006, έκτοτε ακούμε συνεχώς για το follow up του αλλά μέχρι στιγμής το μόνο χειροπιαστό που έχουμε είναι φήμες…

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε ο Buzz Osborne, ψυχή των παλαβών Melvins και σημαντικότατη μορφή του αμερικάνικου underground, και πολύ πρόθυμα έριξε κι άλλο νερό στο μύλο των φημών. Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξη του ανέφερε ότι μέσω του κιθαρίστα των Tool Adam Jones είχε πρόσβαση στο υλικό. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Osborne το συντομότερο κομμάτι του δίσκου είναι 12 (!) λεπτά, ενώ συμπλήρωσε ότι το συγκρότημα δεν έχει αρχίσει ακόμα να ηχογραφεί (ακολουθούν απανωτές λιποθυμίες…).

Είναι πραγματικά θαυμάσιο μετά από 10 ολόκληρα χρόνια αναμονής να πληροφορήσε ότι οι Tool δεν έχουν ηχογραφήσει κάτι ακόμα… Τώρα πια το ταξίδι στην Τήνο για την εκπλήρωση του τάματος μοιάζει ακόμα πιο κοντινό (μην διαμαρτυρόμαστε, η Τήνος είναι υπέροχο νησί!).

Για να το σοβαρέψουμε λίγο, όλες αυτές οι αντικρουόμενες πληροφορίες που μαθαίνουμε κατά καιρούς αποτελούν το καλύτερο πρόμο για τη νέα δουλειά τους (αν και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ως μεγάλα trolls απολαμβάνουν να «ταλαιπωρούν» του δύσμοιρους fans τους). Ας ελπίσουμε ότι η αναμονή δεν θα διαρκέσει πολύ ακόμα και το υλικό που θα ακούσουμε θα μας αποζημιώσει και με το παραπάνω για την ιώβεια υπομονή μας.

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα