Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 09:22

Κυκλοφορία νέου δίσκου από τους gravitysays_i

Written by 

Μια από τις πλέον αγαπημένες μπάντες των συντακτών του soundgaze.gr κυκλοφορεί επιτέλους το νέο της δίσκο μετά από κάμποσα χρόνια αναμονής. Πρόκειται για την καταπληκτική progressive rock (και όχι μόνο) παρέα των gravitysays_i με το δίσκο να κυκλοφορεί στις 16 Σεπτεμβρίου από την Inner Ear. Ο τίτλος του, που είναι εδώ και καιρό γνωστός, είναι Quantum Unknown, ο δε δίσκος αποτελεί το διάδοχο του εκπληκτικού The Figures Of Enormous Grey And The Patterns Of Fraud του 2011.

Από τις 2 Σεπτεμβρίου μπορούμε να ακούσουμε το single Ivory Heart που βρίσκεται παρακάτω και έκανε πρεμιέρα στο Αμερικάνικο New Noise Magazine:

Αυτή τη φορά φαίνεται πως αρκετό βάρος έχει δοθεί στα πνευστά, κάτι που έγινε φανερό και στα μπόλικα live που πραγματοποίησε το συγκρότημα ειδικά τα τελευταία δυο-τρία χρόνια. Ανυπομονούμε για την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου ενώ προ-παραγγελία μπορεί να γίνει ήδη φυσικά μέσω του επίσημου site της Ιnner Εar.

Εμείς να ευχηθούμε μία καλή πορεία στην νέα αυτή προσπάθεια. Και φυσικά, ελπίζουμε σύντομα να έχουμε την ευκαιρία να τους ξαναδούμε ζωντανά. 

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα