Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 15:54

Oasis: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του επερχόμενου documentary με τίτλο Supersonic

Written by 

Οι Oasis είναι το κυρίως θέμα του νέου project του παραγωγού Asif Kapadia (ίσως τον γνωρίζετε από την δουλειά του σαν σκηνοθέτη του AMY) και του σκηνοθέτη Mat Whitecross που θα βγει τις αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου.

Tο trailer δεν αφήνει πολλά στην φαντασία. Οι αδερφοί Gallagher ακούγονται να διηγούνται τις εμπειρίες τους, ενώ εικόνες εναλλάσσονται με ταχύτητα: το ταξίδι αυτό στην ιστορία των Oasis, ενός από τα πλέον σημαντικά βρετανικά συγκροτήματα των τελευταίων δεκαετιών προμηνύεται ενδιαφέρον.

Μάλιστα, σε μια από τις προβολές του documentary στα πλαίσια ενός festival, ο σκηνοθέτης Mat Whitecross δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξανασμίξουν τα δύο αδέρφια και να βρεθούν ξανά στη σκηνή σαν Oasis (προσωπικά με διασκεδάζει αυτή η σκέψη αν και οι δηλώσεις τους κατά διαστήματα  δεν βοηθάνε τις εικασίες του υπεραισιόδοξου σκηνοθέτη).

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer του Supersonic.

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα