Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 13:39

Crippled Black Phoenix: Νέος δίσκος, νέο κομμάτι & πιθανή συναυλία στην Ελλάδα!

Written by 

Οι Βρετανοί Crippled Black Phoenix, αρκετά αγαπητοί στη χώρα μας με πιστό κοινό, ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες πως το νέο τους άλμπουμ είναι ήδη έτοιμο! Θα καλείται Bronze, τίτλος που είχε αναφερθεί στα social media της μπάντας από τον πολυγραφότατο αρχηγό Justin Greaves, και ανάμεσα στα κομμάτια του θα περιέχεται και το No Fun (όχι διασκευή σε Stooges), το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Ο Greaves μας πληροφορεί πως, παρότι το κομμάτι που δημοσιεύτηκε δεν προδιαθέτει σχετικά, οι φίλοι της σκοτεινής πλευράς των CBP θα μείνουν ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου από την Season Of Mist και είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελίες. Για την Ελλάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον μία άλλη ανάρτηση του Greaves, στην οποία προϊδεάζει συναυλία στη χώρα μας, όπου μάλιστα θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά τα κομμάτια του νέου δίσκου! Λαμβάνοντας υπόψη πως ήδη έχει προγραμματιστεί περιοδεία τους για το Δεκέμβριο, λογικά η εδώ εμφάνισή τους θα συμβεί πριν μπει ο χειμώνας. Αναμένονται περισσότερες και πιο επιβεβαιωμένες πληροφορίες σύντομα.

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα