Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 16:25

Iggy Pop: Νέο DVD με φοβερό lineup

Written by 

Έχουμε εκθειάσει στο soundgaze.gr και στην εκπομπή μας στο Indieground Radio (εκπομπή που, ειρήσθω εν παρόδω, ξεκινάει ξανά από αυτήν την Κυριακή!) τη συνεργασία Iggy Pop & Josh Homme στο (όχι πια τόσο νέο) project του πρώτου με τίτλο Post Pop Depression. Η κοινή, προφανώς, αποδοχή του άλμπουμ οδήγησε στην ηχογράφηση και μαγνητοσκόπηση της συναυλίας του Iggy στο Royal Albert Hall τον περασμένο Μάιο. Το συγκρότημα του Iggy αποτελείτο από τους μισούς Queens Of The Stone Age (Dean Fertita, Troy Van Leeuwen και φυσικά τον Josh Homme), τον Matt Helders των Arctic Monkeys και τον Matt Sweeney των Chavez. Ας πούμε πως η μπάντα είναι "καλή"... Το tracklist θα περιλαμβάνει ολόκληρο το Post Pop Depression (εκτός του Vulture), καθώς και κομμάτια μέσα από τα The Idiot & Lust For Life, δηλαδή τα πρώτα άλμπουμ του Iggy Pop, στα οποία μάλιστα συνεργάστηκε με τον David Bowie.

1) Lust For Life

2) Sister Midnight

3) American Valhalla

4) Sixteen

5) In The Lobby

6) Some Weird Sin

7) Funtime

8) Tonight

9) Sunday

10) German Days

11) Mass Production

12) Nightclubbing

13) Gardenia

14) The Passenger

15) China Girl

16) Break Into Your Heart

17) Fall In Love With Me

18) Repo Man

19) Baby

20) Chocolate Drops

21) Paraguay

22) Success

Η κυκλοφορία του live CD/DVD/Bluray αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου. Ως τότε, δείτε το Passenger μέσα από τα μάτια του σκηνοθέτη της μαγνητοσκόπησης: 

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα