Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 10:54

Επιστροφή του James Mudriczki (Puressence) με νέα μπάντα

Written by 

Σας λέει κάτι το όνομα James Mudriczki; Νομίζω πως ειδικά στη χώρα μας, σε αρκετούς κάτι έχει να πει. Αν όχι όμως, το όνομα Puressence σίγουρα χτυπά αρκετά καμπανάκια. Ο James λοιπόν, frontman της προαναφερθείσας αγαπημένης στο ελληνικό κοινό μπάντας, αποφάσισε να επιστρέψει στα μουσικά πράγματα, αυτή τη φορά με το νέο του σχήμα που ακούει στο όνομα Nihilists. Ήδη στο youtube μπορείτε να βρείτε τα πρώτα δυο κομμάτια τους, τα οποία θα περιέχονται σε ένα Double A-Side Single που θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου 2016 σε limited edition βινύλιο, CD και digital download. Οι συνθέσεις, στις οποίες φυσικά κυριαρχεί η χαρακτηριστική φωνή του Mudriczki τιτλοφορούνται Wallspace (εδώ η φωνή του είναι αρκετά πιο μπάσα) και Over Is So Over. Mέλη της μπάντας είναι, εκτός του James, και οι Steve Kelly (κιθάρα / προγραμματισμός) και John Patterson (τύμπανα) με τη συμμετοχή του θρυλικού πρώην κιθαρίστα των The Verve, Nick McCabe. Η μίξη του ήχου έχει γίνει από τον παραγωγό των Manic Street Preachers, Dave Eringa, ενώ η κυκλοφορία του άλμπουμ αναμένεται προς τα μέσα του 2017.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα δυο τραγούδια:

Links: 

https://www.facebook.com/nihilistsmusic/?fref=ts

http://nihilists.co.uk/

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα