Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 11:06

Video κινουμένων σχεδίων με πολιτικό περιεχόμενο από τους Puscifer

Written by 

Puscifer, η τρίτη (μετά τους A Perfect Circle) μπάντα του frontman των Tool, Maynard James Keenan, κυκλοφόρησε πέρσι τον Οκτώβριο το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο Money Shot. (Κριτική για το άλμπουμ μπορείτε να βρείτε εδώ)

Όπως αναφέρουμε και στην κριτική του δίσκου, οι Puscifer ήταν –και είναι- πάντα το μέρος, το μουσικό σχήμα, στο οποίο ο Maynard αισθάνεται λίγο πιο χαλαρός, πάντα όμως μένοντας σταθερός στις ιδέες και το γενικότερο ύφος του. Στα πλαίσια αυτά κυκλοφόρησε video για το έκτο -στην tracklist του δίσκου- κομμάτι, το The Arsonist. Εκεί χρησιμοποίησε τη χαλαρή αυτή διάθεση του σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό αφού απεικονίζεται -με μορφή κινουμένων σχεδίων- μαζί με άλλα μέλη της μπάντας να μάχονται ένα μεγάλο και τρομερό τέρας, τον Trumpzilla. Αυτό δεν είναι άλλο από ένα συνδυασμό του Donald Trump και του Godzilla...

Το video ξεκινάει με μια μάχη UFC (Ultimate Fighting Championship) μεταξύ του Maynard και της πρωταθλήτριας του είδους Ronda Rousey στην οποία ο Maynard συμφωνεί να αλλάξει φύλο στην περίπτωση που χάσει…! Στη συνέχεια, το video γίνεται ακόμα πιο παράξενο, οπότε μη χάνετε χρόνο και δείτε το παρακάτω.

Προσπαθεί λοιπόν να περάσει ο Maynard το μήνυμα του μέσω του video, μπας και σώσει και αυτός (μαζί με την πλειονότητα των καλλιτεχνών) ότι σώζεται, λίγο πριν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα