Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 17:19

Billy Corgan: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Siddhartha σε ειδική έκδοση

Written by 

Το 2014 ο Billy Corgan έδωσε μια παράσταση στην οποία είχε μία setlist που είχε συνολική διάρκει 8 ώρες, αποτελούμενη από ambient μουσική, εμπνευσμένη από τον μυθιστόρημα του Hermann HesseSiddhartha” του 1922. Το αποτέλεσμα αυτής της πολύ μεγάλης σε διάρκεια συανυλίας  ήταν αμφιλεγόμενο, έως και υπερβολικό. Όπως και να έχει ο Billy Corgan θέλει τώρα να “χαρίσει” έναντι 375$ σε μερικούς τυχερούς θαυμαστές του, το boxset που θα αποτελείται από 5 Βινύλια που αποτελούν το Siddhartha. Ο δίσκος αυτός θα κυκλοφορήσει μόνο σε 500 αντίτυπα και θα είναι διαθέσιμος από το κατάστημα Madame Zuzu  (κατάστημα με είδη τσαγιού που έχει ανοίξει ο Billy Corgan στο Σικάγο). Κάθε κουτί είναι αριθμημένο και φέρει την υπογραφή του καλλιτέχνη, καθώς και ένα τύπωμα της Linda Strawberry, ένα στυλόφωνο τσέπης και ένα καπέλο.

Σαν μην έφταναν όλα αυτά τα δώρα, όσοι μπούνε στη διαδικασία να αγοράσουν το vinyl Boxset, μπαίνουν αυτόματα στη κλήρωση για ένα “Christmastime” pick-up ειδικά λόγω των εορτών καθώς και τσάι που πουλάει το μαγαζί.

 

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα