Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 16:05

Ride: Ακούστε το πρώτο τους κομμάτι μετά από είκοσι χρόνια απουσίας

Written by 

Δεν ξέρω ποιος το περίμενε, αλλά σίγουρα θα χαροποιήσει πολύ κόσμο η είδηση ότι οι Ride κυκλοφορούν νέο δίσκο. Έχουν ήδη περάσει 20 χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία τους και δικαιολογημένα  θα υπάρχουν ερωτήσεις για το που πήγαν όλα αυτά τα χρόνια. Ασφαλώς όλα αυτά θα απαντηθούν από το ίδιο το συγκρότημα τόσο από το αποτέλεσμα του νέου δίσκου αλλά και από τους ίδιους.

Η παραγωγή του επερχόμενου δίσκου του δίσκου είναι του Erol Alkan, ενώ η μίξη πέφτει σε γνώριμα χέρια του Alan Moulder, που είχε συμμετοχή στη παραγωγή τόσο του Nowhere όσο και του Going Blank Again. O δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Wichita Records και αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι το φετινό καλοκαίρι.

Το μόνο που μπορούμε μέχρι τώρα να ακούσουμε είναι το κομμάτι Charm Assault από τον επερχόμενο δίσκο που κυκλοφόρησε μόλις χθες και αφύπνησε τους απανταχού Shoegazers.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να  ακούσετε το καινούργιο κομμάτι των Ride:

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα