Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 16:50

Ανακοίνωση Βορειοαμερικανικής περιοδείας για τους Tool

Written by 

Για όλους (εμάς) τους οπαδούς των Tool κάθε νέο που κυκλοφορεί για τη μπάντα είναι σανίδα σωτηρίας, σταγόνα νερού στον διψασμένο. Έχει μάλλον καταντήσει αστείο το να συζητάμε για νέο άλμπουμ. Στο κάτω-κάτω “αν είναι να'ρθει, θε να'ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει...”.

Πάμε στο νέο λοιπόν που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι το συγκρότημα ανακοίνωσε καλοκαιρινή περιοδεία για το 2017 σε πόλεις της Βόρειας Αμερικής. Θα επισκεφτούν μέρη που δεν έχουν παίξει εδώ και μια δεκαετία και η περιοδεία σχεδιάστηκε έτσι ώστε να περιλαμβάνει και τις δυο εμφανίσεις τους σε φεστιβάλ, το Governors Ball και το Boston Calling. Επίσης επιστρέφουν στο Σικάγο, για πρώτη φόρα από το 2009, όπου ήταν οι headliners στο Lollapalooza 2009, τότε που ακόμα ήταν σχετικά πρόσφατος ο τελευταίος τους δίσκος, το 10.000 Days του 2006.

Για όσους απλά ενδιαφέρονται φιλολογικά, για κάποιους που ίσως ετοιμάσουν ένα ταξίδι για την μουσική τους τρέλα, ή για όσους έστω τύχει να βρεθούν εκεί κοντά, παρακάτω είναι η λίστα των εμφανίσεων:

24/5 – Fairfax, VA @ Eaglebank Arena
27/5 – Bangor, ME @ Darling’s Waterfront Pavilion
28/5 – Boston, MA @ Boston Calling Festival
30/5 – Rochester, NY @ Blue Cross Arena
31/5 – Hamilton, ON @ First Ontario Centre
02/6 – Montreal, QC @ Bell Centre
04/6 – New York, NY @ Governors Ball Music Festival
05/6 – Pittsburgh, PA @ Petersen Events Center
07/6 – Clarkston, MI @ DTE Energy Music Theatre
08/6 – Rosemont, IL @ Allstate Arena

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα