Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 22:00

Michael Stipe: Κυκλοφορία του πρώτο solo υλικού από τον frontman των R.E.M

Written by 

Πριν από ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο άλλοτε frontman των R.E.M Michael Stipe παραδέχτηκε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη μουσική και μάλιστα με νέα κομμάτια που θα αποτελέσουν και την πρώτη του σόλο δουλειά. Όπως δήλωσε σε συνεντεύξεις, η αφορμή που τον οδήγησε σε αυτή την ανακοίνωση ήταν οι συναυλίες που έδωσε τον τελευταίο καιρό στο πλαίσιο  tribute για τον David Bowie.

Το πλέον σημαντικό είναι ότι όλα αυτά έχουν ξεπεράσει το στάδιο της θεωρίας και μέχρι τον ερχόμενο Μάιο θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το νέο υλικό του Michael Stipe. Όλα τα κομμάτια θα ακουστούν στο MoogFest στη Βόρεια Καρολίνα και θα αποτελούν το OST ενός multimedia installation που θα συμπεριλαμβάνει και μια ταινία μικρού μήκους που έχει γυρίσει ο ίδιος ο Michael Stipe στη Νέα Υόρκη.

 

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα