Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 12:23

Πλησιάζει η κυκλοφορία του νέου δίσκου των Gorillaz.

Written by 

Οι Gorillaz εδώ και αρκετό καιρό αφήνουν μικρές-μικρές υπόνοιες σε σχέση με το νέο τους δίσκο. Τελευταία πληροφορία σχετικά με το άλμπουμ είχαμε με την κυκλοφορία του κομματιού Hallelujah Money, τον Ιανουάριο, την ημέρα της ορκωμοσίας του προέδρου Trump, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά.

Το συγκεκριμένο κομμάτι τελικά συμπεριλαμβάνεται στην tracklist του δίσκου, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες. Από τότε όμως επικράτησε σχετική σιγή εκ μέρους της μπάντας. Μια φήμη είχε απλώς κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν ένας οπαδός της μπάντας διέρρευσε ότι ο ίδιος ο Damon Albarn είπε στους fans ότι το άλμπουμ έχει ολοκληρωθεί και πως η μπάντα στην παρούσα φάση κάνει πρόβες για tour.

Η φήμη μοιάζει να επιβεβαιώνεται: Φαίνεται ότι μπορεί να είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο νέο άλμπουμ, καθώς 25 τραγούδια έχουν καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα Phonografic Performance Ltd. Αυτή είναι μια βρετανική εταιρεία χορήγησης αδειών μουσικής. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το νέο άλμπουμ της μπάντας έχουν βγει με τον ίδιο τρόπο που έγινε με το νέο άλμπουμ των Paramore, των οποίων τα τραγούδια ήταν εγγεγραμμένα στην “Αμερικανική κοινωνία των Συνθετών, Συγγραφέων και Εκδοτών” (ASCAP).

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που ακούγεται ότι συνεργάζονται με τη μπάντα στο επερχόμενο πέμπτο δίσκο είναι οι D.R.A.M., Vince Staples, Pusha T και Rag'n'bone Man. Ελέγξτε παρακάτω ολόκληρη τη λίστα των τραγουδιών και δείτε τις ενδιαφέρουσες συνεργασίες που θα υπάρχουν σε αυτόν:

Andromeda (Feat. D.R.A.M.)

Ascension (Feat. Vince Staples)

Busted And Blue

Carnival (Feat. Anthony Hamilton)

Charger (Feat. Grace Jones)

Circle Of Friendz (Feat. Brandon Markell Holmes)

Halfway To The Halfway House (Feat. Peven Everett)

Hallelujah Money (Feat. Benjamin Clementine)

Interlude: Elevator Going Up

Interlude: New World

Interlude: Penthouse

Interlude: Talk Radio

Interlude: The Elephant

Interlude: The Non-conformist Oath

Let Me Out (Feat. Mavis Staples & Pusha T)

Momentz (Feat. De La Soul)

Out Of Body (Feat. Kilo Kish, Zebra Katz & Imani Voshana)

Saturnz Barz (Feat. Popcaan)

Sex Murder Party (Feat. Jamie Principle & Zebra Katz)

She’s My Collar (Feat. Kali Uchis)

Strobelite (Feat. Peven Everett)

Submission (Feat. Danny Brown & Kelela)

The Apprentice (Feat. Rag’n’bone Man, Zebra Katz & Ray BLK)

Ticker Tape (Feat. Carly Simon & Kali Uchis)

We Got The Power (Feat. Jehnny Beth)

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα