Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 18:04

Pond: έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους κομμάτι “The Weather”

Written by 

Το συγκρότημα Pond από το Perth της Αυστραλίας δίνει την απάντηση του στον βαρύ χειμώνα και την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το “νησί” ανακοινώνοντας τον νέο του δίσκο The Weather. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαίου από την Marathon Records σε παραγωγή του Kevin Parker των Tame Impala. Φυσικά η παραγωγή δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση μιας και ο ίδιος ο Kevin Parker αποτελεί παλιό μέλος των Pond όπως και οι Cam Avery and Julien Barbagallo που κατά καιρούς συμμετέχουν σε διάφορα sessions και ηχογραφήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Jay Watson που είναι ενεργό μέλος και στα δύο συγκροτήματα. Ο ήχος μαρτυρά κάποιες ομοιότητες, αν και ο ήχος των Tame Impala φαίνεται να έχει πραγματικά πολύ μεγάλυτερη απήχηση στο μουσικόφιλο κοινό.

Πριν από το ομότιτλο “The Weather “ έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα singles Sweep Μe Οff Μy Feet και “3000 Magatonsπροϊδεάζοντας το κοινό για το νέο δίσκο.  Οι Pond θα βρίσκονται σε περιόδεια για την προώθηση της νέας τους δουλειάς από την Άνοιξη και ύστερα, συμπεριλαμβάνοντας και εμφανίσεις τόσο στη Coachella όσο και στο Primavera Sound.

Στον παρόντα σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε το “The Weather”.

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα