Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 17:51

O John Lydon μιλά υπέρ του Brexit, του Nigel Farage και του Donald Trump

Written by 

Μιλώντας στην εκπομπή "Good Morning Britain", o frontman των Public Image Limited και φυσικά των Sex Pistols, John Lydon είπε στους Brexiters ότι είναι “μαζί τους”.

“Η εργατική τάξη μίλησε και εγώ είμαι ένας από αυτούς, είμαι μαζί τους. Αυτό έχω να πω” ανέφερε ο Lydon. Συνέχισε, δε, λέγοντας:

“Αυτό που δε μου αρέσει καθόλου είναι ότι τα αριστερά media στην Αμερική προσπαθούν να δυσφημίσουν τον μάγκα, ως ρατσιστή και αυτό είναι απόλυτα μη αληθές” προσέθεσε αναφερόμενος στον πρόεδρο των Η.Π.Α, Donald Trump (σ.σ: Σχόλιο; Τι σχόλιο περιμένετε να κάνω δηλαδή; Είπαμε, στέρεψαν τα λόγια).

Συνέχισε με τα παρακάτω: “Yπάρxουν πολλά, πολλά προβλήματα με αυτόν σαν ανθρώπινο ον, αλλά δεν είναι αυτό που τον κατηγορούν (δηλαδή ρατσιστής) και υπάρχει ίσως μια μικρή πιθανότητα να βγει κάτι καλό από αυτή την κατάσταση, γιατί τρομοκρατεί πολιτικούς (σ.σ. και μεξικάνους βέβαια αλλά λεπτομέρειες) και αυτό μου προσφέρει χαρά…! Τολμώ να πω, είναι ένας πιθανός φίλος”.

Μαζί με τα παραπάνω ο κάτοικος Η.Π.Α πλέον John, μνημόνευσε και τον Nigel Farage. Να το ξαναγράψω, μνημόνευσε μετά τον Trump, και τον Nigel Farage στην δριμεία κόντρα του ηγέτη του UKIP με τον Bob Geldof.  “Ήθελα να του σφίξω το χέρι” κατέληξε.

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα