Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 13:40

Slowdive: Νέο τραγούδι, live-έκπληξη και έντονη κινητικότητα!

Written by 

Πραγματικά έχουν πάρει μπρος για τα καλά οι μηχανές των Slowdive. Θυμάστε το πολύ καλό Star Roving που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες; Αν δεν το θυμάστε, πατήστε εδώ και ακούστε το. Πλέον συνοδεύεται από άλλο ένα καινούριο κομμάτι, με τίτλο Sugar For The Pill, επίσης ΑΑ ποιότητος, που έχει δικαίως ενθουσιάσει τους φίλους της μπάντας. Το κομμάτι συνοδεύεται από βίντεο κλιπ που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ! Μαζί με την κυκλοφορία του κλιπ, ανακοινώθηκε επισήμως η δισκογραφική επιστροφή των Slowdive, η οποία θα συμβεί με το ομώνυμο άλμπουμ την 5η Μαϊου του τρέχοντος έτους μέσω της Dead Oceans. Εννοείται πως στο Soundgaze ανυπομονούμε να ακούσουμε τον ολοκληρωμένο δίσκο. Ούτε τώρα όμως τελείωσαν τα ωραία νέα για την αγαπημένη μπάντα! Διότι απόψε το βράδυ θα δώσουν μία συναυλία-εκπληξη που ανακοίνωσαν μόλις χτες, στο Garage του Λονδίνου, όπου είχαν δώσει την τελευταία τους συναυλία σε Λονδρέζικο έδαφος το Δεκέμβριο του 1993. Σαν να ξανανοίγει ένας νέος κύκλος… Τα εισιτήρια έφυγαν εν ριπή οφθαλμού, αλλά όλοι εμείς μπορούμε να παρακολουθήσουμε το live stream που θα γίνει μέσω της επίσημης σελίδας της μπάντας στο Facebook, στις 21:10 ώρα Αγγλίας.

Θέλετε κάτι άλλο; Δηλαδή δεν σας αρκούν αυτά; Τι είστε εσείς βρε παιδί μου… Τέλος πάντων, δείτε παρακάτω το εξώφυλλο του νέου δίσκου και δείτε το κλιπ για το οποίο έγινε αναφορά παραπάνω.

 

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα