Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 16:54

Νέο βίντεο από τον Forest Swords

Written by 

Τέσσερα χρόνια μετά το συγκλονιστικό Engravings, ο ταλαντούχος κύριος Matthew Barnes, γνωστος ως Forest Swords, επιστρέφει με νέο δίσκο υπο τον τίτλο Compassion. Μετρώντας περίπου δύο μήνες μέχρι την κυκλοφορία του, που θα γίνει την 5η Μαΐου από την Ninja Tune, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα singles.

Αρχές Μαρτίου είχε κυκλοφορήσει το εξαιρετικόThe Highest Flood”. Ένα κομμάτι που είχε ίδια ποσότητα μαγείας με αυτή που έχει η πρώτη επαφή ενός ακροατή με τον ήχο του Barnes. Ανατριχιαστικό και εθιστικό. Σειρά τώρα παίρνει το Arms Out που κυκλοφόρησε συνοδεία video με στοιχειωτικό χορό, ξυπνώντας μνήμες από το video του “The Weight Of Gold”:


Διατηρώντας το μοναδικό του χαρακτήρα, ο Barnes ανεβάζει όλο και περισσότερο τις προσδοκίες μας για το νέο δίσκο. Πριν καν κλείσει χρόνος από την τελευταία του εμφάνιση στην πόλη μας, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε ξανά από κοντά και να ακούσουμε όλο το νέο υλικό live, στις 27 Οκτωβρίου στο six d.o.g.s. σε μια διοργάνωση του Plisskën Festival. Ενθουσιώδης αναμονή λοιπόν!

 

Εδώ και το event στο facebook.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα