Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 14:33

Πλησιάζει ο νέος δίσκος των At The Drive-In

Written by 

Επιστροφή με νέο άλμπουμ για τους At The Driven και χαράς ευαγγέλια για τους πολλούς οπαδούς τους. Ήδη στη δημοσιότητα έχουν δώσει δυο δείγματα της δουλειάς τους (Governed By Contagions και Incurably) και πρόσφατα παρουσίασαν και τρίτο κομμάτι, το Hostage Stamps, ένα κομμάτι με έντονες, επιθετικές ηλεκτρικές κιθάρες.

Το άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 5 Μάιου 2017 και θα έχει τον τίτλο  in • ter a • li • a, ενώ μέρος της παραγωγής έχει γίνει από τον «δικό τους» Οmar Rodriguez. O Cedric Bixler-Zavala, προσπαθώντας να περιγράψει με λόγια το γεμάτο πάθος τραγούδι, ανέφερε: «Είναι σαν να περπατάς μέσα από ένα γκέτο κατεστραμμένο από τον πόλεμο και να διαβάζεις τα συνθήματα στους τοίχους».

Για το κομμάτι δημιουργήθηκε και ένα video που μπορείτε να δείτε εδώ. Είναι σε σκηνοθεσία των Rob Shaw και Damon Locks και είναι ένα stop-motion κομμάτι και παρουσιάζει στρατιωτικές φιγούρες και έναν επαναστατημένο αιχμάλωτο που απεργάζεται ένα εκρηκτικό πλάνο απόδρασης.

 

Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα