Print this page
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 10:41

The Black Angels: Τρίτωσε το ‘κακό’ με το Half Believing

Written by 

Από την αρχή της μουσικής τους ύπαρξης ξεχωρίσαν. Μετά το 2010 και το Phosphene Dream άρχισαν να δείχνουν ότι πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά και να περιμένουμε πολλά.  Σήμερα οι Black Angels αποτελούν τη μουσική ναυαρχίδα του Austin και της Psych Rock μουσικής ανά τον κόσμο. Τόσο τα studio albums όσο και οι live εμφανίσεις τους έχουν δώσει αυτή τη δυναμική και ενώ ήταν έτοιμοι πριν από 2 χρόνια να κυκλοφορήσουν καινούργιο δίσκο, αποφάσισαν να περιμένουν και να συνεχίσουν τις ηχογραφήσεις και πιθανόν τις μουσικές αναζητήσεις που θα τους έδιναν τον νέο ήχο για τα νέα τους κομμάτια.

Χαλάλι λοιπόν η αναμονή μιας και μετά τα Currency και το I’d Kill for Her έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ακόμα ένα νέο κομμάτι από τον επερχόμενο δισκο Death Song. Ο τίτλος αυτού Half Believing  όπως και το συναίσθημα που μου άφησε μιας και ενώ ήταν τόσο ξένο στα αυτιά μου για Black Angels ένιωσα κατευθειάν μια απίστευτη σύνσεδη με το κομμάτι. Χωρίς καμία αμφιβολία αυτό το διάστημα τους έδωσε τη δυνατότητα να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να  δοκιμάσουν και νέα ανεξερεύνητα μονοπάτια .

Ακολουθεί το Half Believing από τον νέο δίσκο των Black Angels που κυκλοφορεί στις 21 Απριλίου.

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Latest from Παναγιώτης Μαλαφής

Related items