Τρίτη, 09 Μαΐου 2017 18:29

Δείτε τους LCD Soundsystem να παίζουν ζωντανά τα 2 νέα κομμάτια τους.

Written by 

Οι αγαπημένοι LCD Soundsystem εμφανίστηκαν στην εκπομπή Saturday Night Live το βράδυ της έκτης Μαΐου και απέδωσαν ζωντανά τα 2 νέα τους τραγούδια. Τα φρέσκα κομμάτια, Call The Police και American Dream, δόθηκαν στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα, συνοδευόμενα από μια μεγάλη ανακοίνωση από τον ηγέτη των Νεοϋορκέζων James Murphy.

Ένα νέο άλμπουμ είναι στα σκαριά, όπως δήλωσαν οι ίδιοι, όμως προς το παρόν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τη δίψα μας για νέο υλικό από αυτά τα δυο νέα κομμάτια του επανενωμένου σχήματος, που όπως θα δείτε και παρακάτω δείχνει να είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Αναμένουμε τις μελλοντικές τους δραστηριότητες, δίσκο και περιοδεία δηλαδη, και φυσικά το όνειρο να τους δούμε κάποτε στην Ελλάδα ξαναζωντανεύει.


Παναγιώτης Ιωαννίδης

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρωτοεμφανίστηκε σε αυτό τον κόσμο στα Εξάρχεια λίγες μέρες πριν οι Pink Floyd κυκλοφορήσουν το Wish Υou Were Here, μεγάλωσε στη Γλυφάδα των 80’s. Έντονες οι αντιθέσεις, «ό,τι να’ναι» δηλαδή. Λέξεις κλειδιά: Μουσική, Α.Ε.Κ., hamburgers, ταξίδια στο εξωτερικό, μπύρες, ταινίες, δισκάδικα, waffles στο Queen και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί αυτών. Βαριέται τις ουρές σε οποιοδήποτε ταμείο/υπηρεσία, όσους προσποιούνται κάτι που δεν είναι, την πολυκοσμία, το ανούσιο hype, την κουτοπονηριά, τις τραπεζοκαρέκλες σε ένα bar. Αγαπημένη ατάκα το «Πάνω απ’όλα η υγεία», την οποία προσπαθεί να μετατρέψει από λόγια σε στάση ζωής.

Με Joy Division, Tool και Underworld στις τρεις αγαπημένες του μπάντες, είναι φανερό ότι η μουσική του πυξίδα είναι απομαγνητισμένη. Ωραία…

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα