Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 08:45

Φορέστε παπούτσια για χορό: Νέο τραγούδι από Queens Of The Stone Age!

Written by 

Μέσα από ένα μάλλον πετυχημένο χιουμοριστικό βίντεο, οι Queens Of The Stone Age μας αράδιασαν ένα κάρο... ψέματα σχετικά με τον επερχόμενο νέο τους δίσκο.

 

 

Πρέπει να το παραδεχτούμε πως δεν μας έπεισε ως ψεύτης ο Josh Homme… Εδώ βέβαια θα σας λέμε μόνο αλήθειες. Το Villains, όπως θα λέγεται το άλμπουμ, θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου από τη Matador Records σε παραγωγή Mark Ronson. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε διάφορα format, αλλά μην αναζητάτε άλλο την ειδική βινυλιακή έκδοση, διότι εξαντλήθηκε εν ριπή οφθαλμού… Στο μουσικό κομμάτι, το The Way You Used To Do δόθηκε χτες στη δημοσιότητα ως πρώτο δείγμα του δίσκου και επιβεβαιώνει τις χορευτικές rock διαθέσεις που ευαγγελίζεται η παρουσία του Mark Ronson αλλά και το φυσικό groovy vibe του Josh Homme. Μην καθυστερείτε άλλο, ακούστε το:

Tracklisting:

1. Feet Don’t Fail Me

2. The Way You Used To Do

3. Domesticated Animals

4. Fortress

5. Head Like A Haunted House

6. Un-Reborn Again

7. Hideaway

8. The Evil Has Landed

9. Villains Of Circumstance

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα