Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 09:17

Iggy Pop (σε...CGI), Robert Pattison και Oneohtrix Point Never σε κινηματογραφική συνεργασία

Written by 

Ο Daniel Lopatin είναι ο άνθρωπος πίσω από τους Oneohtrix Point Never, που χρόνια τώρα λαμβάνουν πολύ καλές έως και διθυραμβικές κριτικές για τις κατά καιρούς δουλειές τους. Φέτος πήγαν ένα βήμα παραπέρα, αφού κέρδισαν το καθόλου ευκαταφρόνητο πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ των Καννών για το OST της ταινίας των αδερφών Safdie “Good Time”. Η ίδια η ταινία απέσπασε πολύ καλές κριτικές, όπως και η ιδιαίτερη ερμηνεία του πρωταγωνιστή της, πάλαι ποτέ blockbuster-ικού Robert Pattison.

Από το OST αυτό προέρχεται και το κομμάτι The Pure And The Damned, το οποίο αποτελεί συνεργασία των Oneohtrix Point Never με τον Iggy Pop. Το σχετικό βίντεο σκηνοθέτησαν οι ίδιοι οι αδερφοί Safdie και σε αυτό πρωταγωνιστεί, εκτός από τον Pattison πρωταγωνιστεί μια πολύ creepy CGI φιγούρα του Iggy Pop.

Δείτε το video και κρίνετε μόνοι σας:


Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα