Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 10:48

Ο Frank Zappa σε περιοδεία

Written by 

Δυομισι δεκαετίες σχεδόν μετά το θάνατό του, ο Frank Zappa υπο τη μορφή ολογράμματος θα βγει σε περιοδεία. Την ανακοίνωση έκανε η εταιρία ολογραμμάτων Eyellusion σε συνεργασία με τους διαχειριστές του καταπιστεύματος του Zappa “Zappa Family Trust”. Μάλιστα σύμφωνα με τον Ahmet Zappa, γιο του Frank, στα live θα ακουστούν εκτός από τα πιο γνωστά κομμάτια, και σπάνιο ακυκλοφόρητο υλικό.

Στις συναυλίες θα συμμετέχουν κάποια από τα κατά καιρούς μέλη της μπάντας του όπως οι Steve Vai, Adrian Belew, Ian Underwood, και Arthur Barrow, καθώς και κάποια μέλη της οικογένειας του. Oι ημερομηνίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, όμως αναμένονται για τα μέσα του 2018.

Εκτός από τα live όμως, ετοιμάζεται και η ροκ όπερα “Joe’s Garage” βασισμένη στο ομώνυμο έργο που έγραψε ο Frank το 1979, η οποία ακολουθεί την πορεία ενός νέου κιθαρίστα στο δρόμο για τη δόξα και όλα όσα αυτό συνεπάγεται. Το ολόγραμμα του Frank μάλιστα θα παίζει το ρόλο του αφηγητή Central Scrutinizer.

“Προϊον” της Eyellusion είναι και το ολόγραμμα του Ronnie James Dio που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Wacken Open Air του 2016, ενώ στις 20 Νοεμβρίου προγραμματίζεται να βγει περιοδεία με την μπάντα του Dio, υπο την ονομασία “Dio returns”. Εκτός όμως από την Eyellusion, κι άλλες εταιρίες έχουν “ζωντανέψει” στο παρελθόν τραγουδιστές όπως ο Tupac Shakur και ο Michael Jackson.

Δε ξέρω τί άλλο μπορούμε να περιμένουμε, σίγουρα όμως ο Μιχάλης Κουρής δεν θα έχει κάτι να ζητήσει για τον επομενο καιρό.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα