Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 11:13

A Perfect Circle: The Doomed ο τίτλος του νέου Single

Written by 

Αν και έχουν περάσει  14 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία δίσκου τους,  αν και πρόσφατα είχαν δηλώσει ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για νέες ηχογραφήσεις και ότι οι φήμες είναι αναληθείς τα γεγονότα μας δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα.

Το “The Doomed” είναι το νέο Single που κυκλοφόρησε ο Maynard και η  “παρέα” , η πρώτη ηχογράφηση τους εδώ και τρία χρόνια.

Το  νέο κομμάτι των A Perfect Circle έχει έντονα ταξικό μήνυμα και το μαρτυρά ο χαρακτηριστικός στίχος “Blessed are the rich… Doomed are the poor

Σε γενικές γραμμές αν κρίνει κανείς την ηχογράφηση αυτή από τα σχόλια που τη συνοδεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε φαίνεται η τεράστια θετική ανταπόκριση από τους fans αλλά και επιθυμία τους να ακούσουν νέο υλικό από ένα συγκρότημα που μας  χάρισε 3 επιβλητικούς δίσκους και πολλά Compilation και Live Albums .

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο κομμάτι των A Perfect Circle.

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα