Print this page
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 09:09

Τρίτο single για τον Morrissey - “Jacky’s Only Happy When She’s Up on the Stage”

Written by 

Ίσως ο αγαπητός Morrissey να μην είναι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν στη σκηνή που πρόκειται να βγει έχει πολύ κρύο και “αντίξοες” συνθήκες (όπως στην Καλιφόρνια) , αλλά η ηρωίδα του νέου του κομματιού Jacky’s Only Happy When She’s Up on the Stage είναι έτοιμη για όλα.

Το κομμάτια αποτελεί το τρίτο single από τον 11ο προσωπικό του δίσκο Low in High School που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου και έρχεται να κλείσει την τριάδα των singles μαζί με τα  Spent the Day in Bed και  I Wish You Lonely που έχουν το κλασικό ύφος του καλλιτέχνη.

Αντίθετα πάντως από την οριστική κυκλοφορία του δίσκου σε λίγες μέρες, οι ζωντανές εμφανίσεις του θα παραμείνουν ένα μυστήριο που θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες και το πώς τον επηρεάζουν. Άλλωστε είναι απλά μια περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

   

Παναγιώτης Μαλαφής

 

Ο Παναγιώτης Μαλαφής γεννήθηκε στο εξωτικό Μπραχάμι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα, κυριολεκτικά. Όταν δεν λιώνει σόλες στο γήπεδο του μπάσκετ και δεν παλεύει να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής, ακούει μουσική, βλέπει σειρές και ταινίες. Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στη πόλη και τα σουβλάκια.

Latest from Παναγιώτης Μαλαφής

Related items