Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 18:09

Δύο νέα τραγούδια από τους King Gizzard & The Lizard Wizard

Written by 

Έχουν πάρει φόρα και δεν πρόκειται να τους σταματήσει τίποτα. Το hype των Αυστραλών King Gizzard & The Lizard Wizard όλο και μεγαλώνει, και οι ίδιοι ανταποδίδουν κρατώντας τις υποσχέσεις τους. Καθ’οτι λοιπόν είχανε τάξει πως θα κυκλοφορήσουν 5 ολόκληρα albums μέσα στο 2017, μας μένουν μόνο λίγες μέρες για να μας παραδώσουν και το τελευταίο. Προς το παρόν μας δίνουν μια μικρή γεύση με τα δύο κομμάτια “Beginners Luck” και  “All is Known” που μπορείτε να ακούσετε εδω:

 

Ο lead singer της μπάντας, Stu Mackenzie είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ο νέος δίσκος θα είναι λιγότερο θεματικός σε σχέση με τους 4 προηγούμενους και πως θα περιέχει κομμάτια που είτε δεν μπόρεσαν να χωρέσουν στους υπόλοιπους είτε πρόκειται για πιο φρέσκες δημιουργίες.

Το πιο πρόσφατο album της εφτάδας, «Polygondwanaland» που βγήκε τον προηγούμενο μήνα, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων κερδίζοντας ίσως τα υπόλοιπα που είχαν προηγηθει και διεκδικόντας θέση στα top 10 της χρονιάς που φεύγει. Οι προσδοκίες λοιπόν έχουν φουντώσει και οι playlists έχουν γεμίσει με το όνομα τους, αναμένωντας με αγωνία το live τους στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου στο Fuzz Club.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα