Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 14:30

Νέο άλμπουμ για το Morrissey μέσα στο 2018;

Written by 

Κι όμως, δεν έχουν περάσει ούτε 3 μήνες από την κυκλοφορία του Low in High School, του εξαιρετικού τελευταίου άλμπουμ του Morrissey (που έφαγε κράξιμο για οτιδήποτε άλλο εκτός από τη μουσική του) και, όπως φαίνεται, σύντομα θα έχουμε νέα μουσική από τον Mozfather.
Κι αυτό δεν προήλθε από μια αόριστη πηγή, αλλά από τον ίδιο τον Joe Chiccarelli, τον παραγωγό των τελευταίων δύο άλμπουμ του Morrissey, ο οποίος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο σπουδαίο event ΝΑΜΜ στο Anaheim της Καλιφόρνια. (Για όσους δεν γνωρίζουν, το NAMM είναι μια γιγαντιαία ετήσια διοργάνωση που περιλαμβάνει συναυλίες, έκθεση προϊόντων μουσικής τεχνολογίας – φέτος εκτέθηκαν προϊόντα από 7000 μάρκες! – και έχει σεμινάρια που αφορούν κατά κύριο λόγο την ηχογράφιση). Σε ένα τέτοιο workshop ήταν κεντρικός ομιλητής ο Chiccarelli, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για τον τρόπο με τον οποίο δούλεψε για το Morrissey (οι λάτρεις του τρόπου των ηχογραφήσεων και της μουσικής τεχνολογίας – έι, σε σένα μιλάω Παναγιώτη Γαβρίλη – θα ξετρελαθούν με την ανάλυση για την ηχογράφηση του Spent the Day in Bed).
Σε κάποια αποστροφή του λόγου του, είπε πως έχει ήδη ηχογραφήσει 2,5 δίσκους με τον Moz και πως σύντομα θα μπουν στο στούντιο να κυκλοφορήσουν το επόμενο …μισό. Αυτό κολλάει και με ένα post του ανιψιού του Morrissey, ο οποίος πόσταρε πριν από μερικές εβδομάδες στο facebook ότι θα υπάρξει σύντομα νέα μουσική από τον καλλιτέχνη.
Αναμένουμε νεότερα…

 

Γιώργος Χριστόπουλος

 

Ο Γιώργος Χριστόπουλος γεννήθηκε πριν από πολλά πολλά χρόνια μια χιονισμένη Κυριακή του Νοέμβρη (ανήμερα της ...Οκτωβριανής Επανάστασης που με το νέο ημερολόγιο έγινε στις 7 Νοεμβρίου) στην πόλη Mönchengladbach, κοντά στα γερμανοολλανδικά σύνορα. Ωστόσο πάντα αναγνώριζε ως ...πατρίδα μια ακόμη βορειότερη ευρωπαϊκή πόλη, το μουντό, βροχερό και αραχνιασμένο Manchester, όπου πέρασε (με αχώριστη σύντροφό του τη ...Boddingtons)  κομμάτι της ανέμελης νιότης του πατώντας τα άγια χώματα που είχαν διαβεί οι Smiths, οι Joy Division και οι New Order, οι Stone Roses και οι Happy Mondays, οι Inspirals και οι Charlatans κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ....

Όταν δεν εργάζεται αόκνως για να σώσει τους συναδέλφους του ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς από τα νύχια των εργοδοτών τους (αλήτης εργατοπατέρας γαρ...), θα τον βρείτε βουλιαγμένο σε ένα καναπέ να μελετά κοινωνιολογικές θεωρίες, να διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα ή να παίζει ατέλειωτες ώρες Football Μanager στο pc. Συνήθως με μια παγωμένη pils ανά χείρας...

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα