Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 12:45

Νέο single από τους Chvrches με τίτλο Get Out

Written by 

Μια από τις πιο συμπαθητικές προτάσεις στο χώρο της electropop, οι Σκωτσέζοι Chvrches, κοινοποίησαν το βίντεο για το νέο τους single Get Out, το πρώτο μετά από δύο χρόνια, με το οποίο φιλοδοξούν να κάνουν το μεγάλο break through στο χώρο του mainstream (αν και δεν τα έχουν πάει τόσο άσχημα στα charts, τα δύο προηγούμενα άλμπουμ τους πήγαν στο βρετανικό top 10 και σε αρκετά top 40  άλλων χωρών).

Για να καταφέρουν το στόχο της προσέγγισης του «μεγάλου» κοινού, επιστράτευσαν τον παραγωγό Greg Kurstin που έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, με Adele και Sia. Τα σημάδια της αλλαγής είναι εμφανή στο single που πατάει μεν στην ίδια συνθετική λογική με τα προηγούμενα άλμπουμ, ωστόσο ο ήχος είναι περισσότερο «λαμπερός» και εύπεπτος.

Στο βίντεο συμμετέχει ο τραγουδιστής των National Matt Berninger. Επίσης, σε φλας εμφανίζεται ο αριθμός 1-800-674-3364, τον οποίο, αν καλέσεις, ακούς την ευειδέστατη τραγουδίστρια του group Lauren Mayberry να διαβάζει τους ακόλουθους στίχους:

I’ve got no more time to hear what you think about me, because all of your words are so cold, so callous, so clean.

I’ve got no more time to hear who you think we should blame, because all of your words are so vile, so viscous, so vain.”

To single θα περιλαμβάνεται στο τρίτο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο Love is Dead για το οποίο γνωρίζουμε μόνο ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

 

Γιώργος Χριστόπουλος

 

Ο Γιώργος Χριστόπουλος γεννήθηκε πριν από πολλά πολλά χρόνια μια χιονισμένη Κυριακή του Νοέμβρη (ανήμερα της ...Οκτωβριανής Επανάστασης που με το νέο ημερολόγιο έγινε στις 7 Νοεμβρίου) στην πόλη Mönchengladbach, κοντά στα γερμανοολλανδικά σύνορα. Ωστόσο πάντα αναγνώριζε ως ...πατρίδα μια ακόμη βορειότερη ευρωπαϊκή πόλη, το μουντό, βροχερό και αραχνιασμένο Manchester, όπου πέρασε (με αχώριστη σύντροφό του τη ...Boddingtons)  κομμάτι της ανέμελης νιότης του πατώντας τα άγια χώματα που είχαν διαβεί οι Smiths, οι Joy Division και οι New Order, οι Stone Roses και οι Happy Mondays, οι Inspirals και οι Charlatans κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ....

Όταν δεν εργάζεται αόκνως για να σώσει τους συναδέλφους του ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς από τα νύχια των εργοδοτών τους (αλήτης εργατοπατέρας γαρ...), θα τον βρείτε βουλιαγμένο σε ένα καναπέ να μελετά κοινωνιολογικές θεωρίες, να διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα ή να παίζει ατέλειωτες ώρες Football Μanager στο pc. Συνήθως με μια παγωμένη pils ανά χείρας...

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα