Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 13:44

Cloud Nothings: Ακούστε ένα νέο κομμάτι των lo-fi ηρώων!

Written by 

Αγαπώ τους Cloud Nothings από τον καιρό που συνειδητοποίησα πως ο ήχος του Attack On Memory (δεύτερου δίσκου τους) μου ταίριαζε και με παρέπεμπε σε γνώριμα ακούσματα. Μετά ήρθε η γνώση ότι ο συγκεκριμένος δίσκος έτυχε παραγωγής του μέγα Steve Albini και όλα έβγαζαν πλέον νόημα. Ακολούθησαν διάφοροι δίσκοι, καθώς και ένα εκπληκτικό split album μαζί με τους Wavves το 2015 (No Life For Me, αναζητήστε το!). Fast forward στο 2018 και στον επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο Last Building Burning (19 Οκτωβρίου από τις Carpark Records & Wichita Recordings), από όπου ήδη από τον Αύγουστο είχαν θέσει προς ακρόαση ένα κομμάτι αλλά λόγω των κλασικών λαϊκών λουτρών κανείς πρακτικά δε θα το πήρε χαμπάρι. Ακούστε το Echo Of The World και προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από τη φθαρμένη κασέτα VHS που φαίνεται να έχει μαγνητοσκοπηθεί το βίντεο κλιπ:

 

Χτες βγήκε και ένα δεύτερο κομμάτι, μαζί με την ανακοίνωση της επιστροφής τους στα εδάφη της Γηραιάς Ηπείρου το 2019. Εννοείται πως η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα τους, τουλάχιστον ως τώρα (να μας πει κανάς καλός διοργανωτούλης αν ενδιαφέρεται;). Τέλος πάντων, απολαύστε τον Dylan Baldi να διαφοροποιεί λίγο τα φωνητικά του από τα κλασικά του στο Leave Him Now:

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα