Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 11:41

Planet Of Zeus: Δείτε το νέο βίντεο του Macho Libre ζωντανά από το SNFCC

Written by 

Το νέο βίντεο των Planet Of Zeus φέρνει στο νου τις ανέμελες ώρες που περνούσαμε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας και δη του μεγέθους εκείνης της 22ης Σεπτεμβρίου του 2018. Εκείνη τη βραδιά οι POZ βρέθηκαν στην σκηνή του πάρκου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ενώπιον περίπου 10 χιλιάδων ψυχών και έδωσαν ένα ακόμη από τα ιδρωμένα live τους σε μία, όπως απεδείχθη, ιστορικής σημασίας περίσταση. Σε ανάμνηση εκείνης της εμφάνισης, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα προσεγμένο βίντεο του Macho Libre στην εκτέλεση και την ενέργεια εκείνης της βραδιάς. Μην ξεχνάμε ότι φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ - εκείνοι πάντως σίγουρα δεν το έχουν ξεχάσει.

Δυναμώνουμε την ένταση, βάζουμε full screen στις οθόνες μας και αφηνόμαστε για 5 περίπου λεπτά στη μαγεία μιας δυναμικής ζωντανής εμφάνισης που τόσο λείπει από την κοινωνική ζωή μας.

 


Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα