Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 10:28

Chelsea Wolfe: Επανέρχεται με ακυκλοφόρητο υλικό.

Written by 

Κάθε λίγους μήνες η Chelsea Wolfe μας τροφοδοτεί με υλικό που δεν έχουμε ακούσει ξανά από εκείνη. Είτε μας ζεσταίνει για κάποιο επερχόμενο άλμπουμ, είτε κλείνει σιγά σιγά τους λογαριασμούς της με τον πιο πρόσφατο δίσκο της (Birth Of Violence) - πιθανότατα το δεύτερο, όπως σίγουρα θα συμπεράνετε. Μετά λοιπόν την πρόσφατη συνεργασία με την Emma Ruth Rundle για το single Anhedonia, καθώς και το Diana για το OST της σειράς Dark Nights: Death Metal της DC, η Chelsea Wolfe αποκαλύπτει δύο κομμάτια που προέκυψαν στα sessions του τελευταίου της δίσκου, αλλά δεν χώρεσαν τελικώς σε αυτόν. Στο Woodstock διασκευάζει το ομώνυμο κομμάτι της Joni Mitchell, ενώ με το Green Altar μας παραδίδει έναν ερωτικό ύμνο δικής της έμπνευσης. Ακούμε στο Bandcamp ή στα βίντεο παρακάτω:

 

Όταν τελειώσετε με τη μουσική, μπορείτε να δείτε ένα μίνι ντοκιμαντέρ μισής περίπου ώρας με στιγμιότυπα και backstage από την περιοδεία της για το Birth Of Violence. Μας έχει λείψει και εδώ (όπως βέβαια και όλες οι συναυλίες σε ελεύθερο κλειστό χώρο…) και το συγκεκριμένο βίντεο δρα ως προσωρινό παυσίπονο.

Μιχάλης Κουρής

 

 

Για τον Μιχάλη Κουρή καλύτερα από οποιονδήποτε μιλάνε τα σημειώματα στο ψυγείο του: "Δεν πεινάω δεν πεινάω" "Να έρχεσαι κάθε πέντε λεπτά να με βλέπεις" "Μην πίνεις άλλο" "Δεν μπορείς να πας σε όλα τα live". Ακούει τα πάντα και δεν εννοεί "ακούω ραδιόφωνο" - στον ελεύθερό του χρόνο είναι αφουγκραστής των συμπαθών ζώων σε ζωολογικό κήπο του εξωτερικού που εύλογα επιθυμεί να παραμείνει μυστικός.

Website: www.soundgaze.gr
Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα