Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 04:54

Πιθανή η επανένωση των Ride (+UPDATE)

Written by 

Ένα καλό νέο, για αλλαγή: Κατά τα φαινόμενα οι Ride, το εκπληκτικό εκ πάσης απόψεως βρετανικό σχήμα, προετοιμάζουν την επανένωσή τους.  Ένα posting της Creation Records ήταν αυτό που ξεκίνησε την έντονη φημολογία, που θέλει το αγαπημένο πολλών από εμάς στο soundgaze.gr συγκρότημα να επανενώνεται κατ’ αρχήν για μία εμφάνιση στο επόμενο Primavera Sound Music Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28/5-30/5/2015 (μετά όμως ποιος ξέρει;). Αν και ο Andy Bell, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι μία πιθανή επανένωση των Ride δεν τον ενδιαφέρει, ίσως η διάλυση των Beady Eye, του μάλλον μέτριου συγκροτήματος του Liam Gallagher στο οποίο συμμετείχε και ο Bell, να έπαιξε το ρόλο της. Όπως και να έχει, σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα και θα σας ενημερώσουμε.

UPDATE: Τελικώς η φήμη επιβεβαιώθηκε. Μάλιστα πρόλαβαν και έδωσαν συνέντευξη στο ΝΜΕ! Οι Ride ανακοίνωσαν εννέα συναυλίες, προς το παρόν, για το 2015 σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική και έπεται συνέχεια.

Παναγιώτης Γαβρίλης

 

Ο Παναγιώτης Γαβρίλης είναι επιφανειακά ένας εξωστρεφής τύπος που αγαπά την μπύρα και τις θορυβώδεις κιθάρες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας ρομαντικός: αγαπά την λογοτεχνία και την ποίηση και ονειρεύεται κάποτε (σύντομα, η ζωή είναι μικρή), να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη και ευμερία και η ΑΕΚ να «σηκώσει» το Champions League. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ.

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα