Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 10:26

Ένα ακόμη κομμάτι από τον καινούριο τους δίσκο παρουσίασαν οι Smashing Pumpkins…

Written by 

Το τέταρτο κομμάτι από τον καινούριο τους δίσκο που ονομάζεται Monuments to an Elegy έδωσαν στη δημοσιότητα οι Smashing Pumpkins. Το κομμάτι ονομάζεται Drum + Fife και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Τα άλλα τραγούδια από το άλμπουμ που έχουν κοινοποιηθεί είναι τα Tiberius, Being Beige και One and All. (Με γνώμονα ότι το άλμπουμ περιέχει μόλις 9 κομμάτια, μπορείτε πλέον να διαμορφώσετε μια ασφαλή άποψη).

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου, την παραγωγή έχει αναλάβει ο Howard Willing (που είχε δουλέψει και στο Adore του 1998), ενώ στα ντραμς εμφανίζεται ο Tommy Lee των Mötley Crüe!

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι οι προνοητικοί Smashing Pumpkins έχουν ήδη προγραμματίσει το διάδοχο του …καινούριου τους δίσκου. Λέγεται Day on Night και θα κυκλοφορήσει το 2015.

Γιώργος Χριστόπουλος

 

Ο Γιώργος Χριστόπουλος γεννήθηκε πριν από πολλά πολλά χρόνια μια χιονισμένη Κυριακή του Νοέμβρη (ανήμερα της ...Οκτωβριανής Επανάστασης που με το νέο ημερολόγιο έγινε στις 7 Νοεμβρίου) στην πόλη Mönchengladbach, κοντά στα γερμανοολλανδικά σύνορα. Ωστόσο πάντα αναγνώριζε ως ...πατρίδα μια ακόμη βορειότερη ευρωπαϊκή πόλη, το μουντό, βροχερό και αραχνιασμένο Manchester, όπου πέρασε (με αχώριστη σύντροφό του τη ...Boddingtons)  κομμάτι της ανέμελης νιότης του πατώντας τα άγια χώματα που είχαν διαβεί οι Smiths, οι Joy Division και οι New Order, οι Stone Roses και οι Happy Mondays, οι Inspirals και οι Charlatans κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ....

Όταν δεν εργάζεται αόκνως για να σώσει τους συναδέλφους του ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς από τα νύχια των εργοδοτών τους (αλήτης εργατοπατέρας γαρ...), θα τον βρείτε βουλιαγμένο σε ένα καναπέ να μελετά κοινωνιολογικές θεωρίες, να διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα ή να παίζει ατέλειωτες ώρες Football Μanager στο pc. Συνήθως με μια παγωμένη pils ανά χείρας...

Media

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα