Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 13:12

O Glenn Danzig και η αγάπη του για τα ζόμπι

Written by 

Η εμμονή του Glenn Danzig με τα ζόμπι (είτε στη θεματολογία των τραγουδιών του είτε στην αισθητική των κυκλοφοριών του) είναι γνωστή, συνεπώς η είδηση ότι έχει γράψει ένα νέο κομμάτι αποκλειστικά για τη σειρά The Walking Dead μοιάζει φυσιολογική. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του, έγραψε το κομμάτι όταν ανακάλυψε τη σειρά και σταδιακά παθιάστηκε με αυτή. Ωστόσο όπως εξήγησε δεν γνωρίζει ακόμα αν το κομμάτι θα ακούγεται στη σειρά ή απλώς θα περιλαμβάνεται στο soundtrack που θα κυκλοφορήσει ως κανονικό άλμπουμ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία δουλειά του Danzig, το πολύ καλό Deth Red Sabaoth, είχε κυκλοφορήσει το 2010 και έκτοτε, όταν δεν ανταλλάσσει αγωγές με τα μέλη των Misfits (κυρίως με τον φερόμενο ως αντικαταστάτη του στα φωνητικά και μοναδικό αρχικό μέλος Jerry Only) περιοδεύει, χωρίς όμως να έχει παρουσιάσει νέο υλικό, οπότε με πολύ ενδιαφέρον θα περιμένουμε να ακούσουμε αυτό το νέο κομμάτι.

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 (συγκεκριμένα τη χρονιά για την οποία έχει τραγουδήσει ο Jimi Hendrix), όταν πια οι Joy Division είχαν πάψει ήδη να υπάρχουν από καιρό (ευτυχώς υπήρχαν οι New Order!). Μετά από χρόνια αναζητήσεων ανακάλυψε αυτό που έψαχνε σε μια έρημο, έκτοτε λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τους Kyuss. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε το rock & roll θα έπρεπε να το έχουμε ανακαλύψει. Επίσης, είναι βέβαιος ότι ο Έλβις ζει κάπου ανάμεσα μας… 

Νέα Δίσκοι      Συναυλίες Συνεντεύξεις Στήλες Archive    Rookie's corner   Artist Index
 Επικαιρότητα   Κριτικές Συναυλιών Text Interviews Music Scouting      
 Ενημερώσεις   Προτάσεις για συναυλίες   Memory Lane      
        Local Jams
     
        Record Shuffle      
        Άρθρα